04.12

Діамант твоєї мрії. Новий Mercedes-Benz S-Class вже в Україні!

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє, що перші Mercedes-Benz S-Class нового покоління вже в Україні.

Флагман бренду Mercedes-Benz за традицією задає нові стандарти у сегменті представницьких автомобілів. Це вже не просто автомобіль, а комплексна система, центральним елементом якої є людина, що взаємодіє з цим розкішним седаном, використовуючи всі свої органи чуття.

S-Class розроблено як класичний седан з ідеальними пропорціями. Ключовими інноваціями, що відтепер задають стандарти у класі, стали такі особливості:

Оптика з інноваційними цифровими технологіями

Додаткова система DIGITAL LIGHT вперше входить у серійне обладнання Mercedes-Benz. Це робить можливими абсолютно нові допоміжні функції:

• Попередження про виявленні дорожніх робіт шляхом проектування символу екскаватора на дорожнє покриття

• Попередження з допомогою підсвічування пішоходів, виявлених на узбіччі

• Світлофори, знаки зупинки або знаки заборони в’їзду вказуються проекцією попереджувального символу на дорожнє покриття

• Допомога на вузьких дорожніх смугах шляхом проектування настанов навігації на дорожнє покриття.

У кожній фарі DIGITAL LIGHT встановлено світловий модуль із трьома надзвичайно потужними світлодіодами, що є джерелом світла, яке заломлюється та спрямовується 1,3 мільйонами мікродзеркал. Тому роздільна здатність становить більше 2,6 мільйона пікселів на транспортний засіб. Це забезпечує дуже точний розподіл світла та робить фари нового S-Class більш ніж у 100 разів точнішим, ніж 84-піксельне світло, що використовувалось у попередника, таким чином повністю виключаючи можливість засліплення автомобілів зустрічного руху. Градуювання світла та тіні і розподіл світла всіх інших адаптивних світлових функцій також реалізуються із значно більшою точністю, оптимізуючи освітлення, наприклад протитуманне світло, світло на автомагістралі чи у місті.

Інтер’єр

Сучасна розкіш досягає наступного рівня в інтер’єрі нового S-Class. Дизайнери створили атмосферу, що надає відчуття відпочинку та легкості. Ключовим акцентом є приладова панель з новою архітектурою, сучасним дизайном та ергономічним розташуванням дисплея. Широкий асортимент програм ENERGIZING Comfort як ніколи дбає про відчуття своїх пасажирів, а акцент на самопочутті стає ще глибшим, завдяки ENERGIZING AIR CONTROL – надзвичайно ефективній системі фільтрації повітря, яка дбає про самопочуття пасажирів у будь-яких ситуаціях.

S-Class завжди був ідеальним компаньйоном для комфортних подорожей та роботи. У новому поколінні інтер'єр повністю перетворився на «другий дім», ідеальне місце між будинком і роботою. 


Mercedes-Benz User Experience
Жодне інше нововведення за останні роки не змінило роботу Mercedes-Benz настільки радикально, як MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Друге покоління цієї системи дебютує в новому S-Class. Система стала ще більш інтелектуальною та навчилась новому. А головне -  тепер вона доступна і для пасажирів, гарантуючи максимальний комфорт для всіх.

Безпека
В області безпеки новий S-Class у черговий раз підіймає планку на новий рівень, ставши першим з серійних автомобілів, де пасажирам в задній частині салону забезпечується захист при лобовому зіткненні за рахунок задніх подушок безпеки. Ця, та багато інших інновацій, дають Mercedes-Benz додаткові підстави говорити про те, що S-Class є найкращим в світі автомобілем. Завдяки новій функції PRE-SAFE® Impulse Side, кузов автомобіля може підніматися безпосередньо перед контактом, якщо бічного удару не уникнути, за допомогою активної гідропневматичної підвіски E-ACTIVE BODY CONTROL.
 
Інтелектуальний дизайн та інноваційний каркас кузова, разом з нововведеннями в системах утримання підтверджують провідну роль S-Class, коли мова йде про пасивну безпеку. Новий алюмінієвий гібридний корпус із вмістом алюмінію, що перевищує 50 відсотків, відповідає численним вимогам: високий рівень безпеки при зіткненнях, зниження ваги, а також висока жорсткість кузова забезпечує видатні характеристики керованості, супроводжувані відмінними характеристиками щодо шумового та вібраційного комфорту автомобілю.
Більш детальну інформацію про вартість автомобілів та можливості замовлення можна дізнатись у консультантів в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz, а також на сайті www.mercedes-benz.ua.

Карта офіційних дилерських центрів Mercedes-Benz в Україні: https://mercedes-benz.ua/cars/dealers.html