27.08

Світова прем’єра нового Mercedes-Benz S-Class відбудеться вже за тиждень, 2 вересня, на платформі Meet Mercedes Digital.

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про світову презентацію нового Mercedes-Benz S-Class, яка відбудеться другого вересня на платформі Meet Mercedes Digital.

Новий Mercedes-Benz S-Class задає нові стандарти у сегменті представницьких автомобілів. У центрі уваги знаходиться людина, що може взаємодіяти з цим розкішним седаном, використовуючи всі органи чуття. Так, наприклад, система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) нового покоління надає як водію, так і пасажирам інноваційні можливості взаємодії та персоналізації. Сучасна розкіш досягає наступного рівня в інтер’єрі нового S-Class.

Дизайнери створили атмосферу, що створює відчуття відпочинку та легкості. Ключовим акцентом є приладова панель з новою архітектурою, сучасним дизайном та ергономічним розташуванням дисплея. Широкий асортимент програм ENERGIZING Comfort як ніколи дбає про відчуття своїх пасажирів, а акцент на самопочутті стає ще глибшим, завдяки ENERGIZING AIR CONTROL – надзвичайно ефективній системі фільтрації повітря, яка дбає про самопочуття пасажирів у будь-яких ситуаціях. В області безпеки новий S-Class у черговий раз підіймає планку на новий рівень, ставши першим з серійних автомобілів, де пасажирам в задній частині салону забезпечується захист при лобовому зіткненні за рахунок задніх подушок безпеки. Ця та багато інших інновацій дають Mercedes-Benz додаткові підстави говорити про те, що S-Class є найкращим в світі автомобілем. Причому він буде виготовлятися на одному з найсучасніших автомобільних виробництв в світі: в день світової прем'єри автовиробник дає також старт підприємству Factory 56 - автомобільного заводу майбутнього, який розташовано на батьківщині S-Class, в Зіндельфінгені, Німеччина. Його інноваційні виробничі технології та процеси також можна буде побачити в рамках світової онлайн-прем'єри.

Тому запрошуємо вас до перегляду світового дебюту флагману бренду, щоб бути у числі перших хто побачить повністю оновлений W223. Приєднуйтеся до трансляції, яка відбудеться у середу, 2 вересня 2020 року, о 15:00 (за Київським часом) на глобальній онлайн-платформі Mercedes me media за посиланням:  https://media.mercedes-benz.com/s-class